ja nu e jag fast

Hemma från skolan nu.

men ska dra dit igen med pappa. utveckligssamtal. Usch o fy vad jag hatar det ordet. Usch :'( sen direkt efter drar jag på träning så det är najs. ska iallafall dra nu så hörs vi ikväll kanske

07:06

Godmorgon.

Gårdagen var jättemysig, orkar faktiskt inte skriva så mycket.
Kör utan smink idag och myskläder, duktigt jossan :) nejmen orkar inte. Måste vänja mig lite inför praoen eftersom jag inte ska ha nästan något smink. nae, nu orkar jag inte blogga längre. hehe..
puss

You spinning me right round

Tja :)

sitter i skolan nu och har svenska men jag o pontus gick ner i bibblan för att renskriva lite texter på datan. men nu är jag äntligen klar så jag har lite tid att skriva här också. ingen aning om när lektionen slutar så ska kolla det på schemat nu, men vi hörs sen när jag kommer hem vilket blir lite senare eftersom jag drar och träffar Elli efter skolan.
puss


Wish i could dream it again

Godmorgon trötter xd

Sitter i soffan nu påklädd och klar. ska gå om en kvart. Idag efter skolan åker jag till Elli för jag ska hämta några saker. Sen drar jag hem o chillar, inga läxor ånej.. Kom på att jag måste städa mitt rum, det är kaos igen. I helgen så ska jag va med Linn,Jessica och Elli. wii :) Och sen på söndag så ska jag klippa mig, hjälp ;o vet inte hur kort, aja det fixar sig. ska iallafall äta upp min frukost nu.
puss
btw. någon av er som har vaknat av någon dröm som ni verkligen ville skulle hända och sen när ni vaknar så blir man sjukt förbannad. sån r jag idag-.-

Svar på tal







svar: Jag praoar mellan vecka 14-15 ( det är vecka 13 nu) så nästa vecka så börjar jag o emelie att praoa på Rica Talk Hotel i älvsjö.. ( ni vet det där stora intill mässan).. vi börjar klockan 7 så vi måste lägga oss i tid och gå upp i tid. suck. Men nu fick du ditt svar :)

Pusspårej :)


Here we go again

Godmorgon Sweetos

Vaken med tuppen? Är trött som.. aa vet inte vad, mår inte så bra heller(ovanligt) men det är för att syrran blev sjuk igår och hon klängde på mig hela kvällen igår så a.. Idag har vi biologiläxförhör. Hoppas det går bra, det r ju bara o bita ihop, 3 skoldagar kvar till Fredag(om man inte räknar med idag) och sen nästa vecka har vi ju prao. men jag som har så svårt att gå upp den här tiden, hur tusan ska jag kunna gå upp typ klockan 5 varje morgon ? ;o

Bad update

men tjena darlings.

har hunnit med massa idag ;o skola,sjukgymnasten,träning,ute o gått(en timme),fys,pluggat och duschat. *klappar händerna* duktigt (a) ska iallafall sova nu så hörs vi imorgon.
P to the USS


laget<3

Aloha Darlings

Idag har jag hunnit med mycke. vakna, drog på match o såg brorsan spela. Hade själv match efter mot Aspuddens 95:or, kaxiga små kärringar. Haha en tjej fick ett anfall mot hanna.. hahahah, såg skitkul ut, stod å asgarva i målet, vi vann iallafall med 11-2 bra(y) drog hem, käka pizza och nu sitter man här i soffan. Ska gå o chillaxa lite nu..


I eat chees but only on pizza

åh fy tusan vilken rolig dag mina kära vänner!

En heldag på IP får mig att må ruggigt bra, och speciellt med mina underbara friends Elli o jessica. Härligt. Vi började frysa typ klockan fem så jag o elli kom på en låt. hahahah.. *plocka äpplen, plocka svampar,plocka nypon, ner i grytan... o.s.v haahaha herregud. Klockan halv åtta så drog jag och jessica vidare till Jessicas mormor. vi vänta på bussen i en kvart typ *kändes som en evighet* sen så spenderades kvällen med mamma,A-K,jessica,nean, pappa och yvonne. Pappa skulle fixa golv till A-K´s rum så då kunde jag också lika gärna vara där.
Kvällen har varit en bland dom bästa i mitt liv, o herregud vad kul jag har haft det.
Tack brudar för en underbar kväll<3


hörs ikväll!

Drar ner till IP nu med jejja,Elli o Jeppe.. kanske kommer nåra fler också


Barnvakt, trött?

Godmorgon Hotties

sovit gott? det har jag (y) Ska vänta på att nean vaknar, så badar jag henne o fixar henne lite och sen så drar vi till viktors fotbollsmatch. Om ni undrar varför jag vakna så tidigt så vare för att mamma väckte mig och frågade ifall jag kunde ta henne när hon vaknade och snäll som jag är så kunde jag ju det :)

haha.. nejmen imorogn blire ju min tur att köra match mot Aspudden. Attans, jag som ville köra mot bajen idag men aja. Ska iallafall gå o käka frukost nu och sen fortsätta spela  =)


Damp,Skrattanfall och Speedad.. Bra kombination (?)

trött,glad,speedad,törstig,förväntansfull,skrattig,ensam, blablabla..

så kan man väl beskriva mig just nu.

Har satt på DisneyChannel och just nu visas musse pigg som jag sitter o asgarvar åt här hemma.. även fast jag är ensam. Är inte det otroligt fjantigt ? ;o sitta o garva för sig själv.. haha..

Kemiprovet idag gick iallafall.. helt OK. Mitt under lektionen får jag ett skrattanfall för att jag hade råkat skriva ''Kol Korv'' på en fråga. hahaha, shit. NormalChey.se (?)

Ska iallafall kanske snart hem till Ida. Om det gick ? Elin messar väl snart. vilket kommer betyda bad update. men ni är väl vana ? okej så kan jag ju inte säga menmen, updatering kommer ju när jag känner för det. Ska iallafall gå och ta lite dricka nu så kan jag stryka en sak från listan där uppe iallafall.
törstig.


Käka frukost nu. snabbt inlägg

Tjena Hotties!

träningen gick icke bra igår, orkar inte gå in på detaljer så det glömmer vi nu ;) Efter träningen drog jag hem o duschade och sen så pluggade jag till kemin, kan alla kemiska beteckningar och sånt tack vare min käre far :) Haha, grymt (y) Nejmen kan typ alla VG och G frågor.. MVG´n skippar vi. OKEJ nog med det. ska dra om 25 minuter så det är chill.

Idag efter skolan så ska jag ringa Elin o bestämma lite things. kanske ska vara med henne ida o issa och sen nåra andra också. hoppas bara det går :)

Nejmen hur äre annars? själv rullar allt på som vanligt, skolan är seg men det funkar väl, en vecka kvar bara sen är det prao(L) så yesyesyes :) Och efter 2 veckors prao äre Påsklov. Och sen den 22 april åker laget till göteborg för att spela NordenCup :) WOHO (A) taggar redan till:) nejmen vi hörs sen efter skolan.
PUSS på er!


Allt går snett

min mobil har slutat funka. R.I.P. kunde varken låsa mobilen, höja eller sänka ELLER svara när någon ringer. Får panik! och nu måste jag byta om o hinna plugga till provet imorgon på en halvtimme. KILL. ME

Chillare

nu drar jag ner till IP med några kompisar :)

nås på mobilen, annars hörs vi när jag kommer hem ! puss


in the club

Hejhej!

sitter i skolan med emelie nu. Vi har håltimme fram till fem över ett så aaa.. vi har ingentin att göra-.- orkar inte dra hem faktiskt så det blir en heldag i skolan-.- jajja..

´Har ingenting att skriva om.. lägger in lite bilder från matchen ikväll kanske.. asså från matchen i söndags. Emma Nygren´s pappa tog ju massa bilder.. skitroliga(a) aja vi hörs sen


You said u love me your the lier

Godmorgon alla.

Orkar faktiskt inte ha så mycket smink idag. tänkte inte ha något smink överhuvudtaget men herregud vad jag ser ut som en häxa typ.. jaja.. sk dra om en kvart ? nej tjugo minurter typ så det är lugnt. men jag orkar inte blogga eftersom jag inte har så mycket att blogga om xd

Idag efter skolan måste jag hem o plugga.. har kemi prov och hemkunskapsläxa till på Fredag o jag har inte börjat plugga så kanske dax att göra det snart(?)

nej nu måste jag springa upp och väcka brorsan.


3e bilden: En bild på någon i din familj.


Pappa o nea.. (dock för väldigt längesen)


same old rubrik

vad äre med mig ? ;o


Har legat och sovit sen jag kom hem, vaknade nyss. fattar ni hur dåligt jag mått idag och det blir inte mycke bättre när alla idioter till killar förvärrar min dag. aja.. nu ska jag gå o sova igen så får vi se hur jag mår imorgon. men som det ser ut nu.. blir det en hemmadag. men om jag får sova lite så blir det väl bättre..


Är ännu gladare för din skull Frugan.. Du är guldvärd :) älskar dig :)


2a bilden: En bild på dig själv.


random!


Workwork

Aloha :D

Sitter i bibblan nu med Emelie o Evelyn :)

vi har nyss  gjort lite schoolwork :) hehe.. men ska snart gå upp till lektionen igen så vi hörs sen när jag kommer hem (a)


strong

nu taggar jag till träning. puss

Bild 1: någon du umgås väldigt mycket med


LinnePinne :D ♥


This Lists(?)

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

börjar nästa inlägg!


Kyss


I wish that was you and me. I hope that dream will come true


foodiiie :D

My day :

Först drog jag o kolla match när tjejerna spelade. 6-0 *grymma* 22 mål på tre matcher och 1 insläppt mål. skitbra ju !! :) Iallafall när matchen var klar så var jag o elli kvar. sen kom typ isak,martin,axel,peter, erik o någon kompis till dom.. dom la snö innanför min tröja hela tiden-.- men sen drog jag o elli så aa nu sitter jag här. Ska ta något o äta nu.


lyckat:')

herregud vad mycket det har hänt idag på så kort tid ;o

mötte upp linn vid kvarnbergsplan. checka godis o sånt.. sen drog vi hem. När vi ska gå av bussen och har gått en liten bit hemmåt så märker jag att Linn har glömt sin kamera någonstans ( På bussen) och hon typ står o skriker för det var hennes systemkamera.. så hon ringer hennes mamma o ber henne åka o försöka hinna ikapp bussen vi åkte med. när Linns mamma ringer så säger hon att hon fick tillbaka kameran o linn blev så sjukt glad. hahahaha (a)


Imorgon ska jag iallafall kolla när tjejerna kör match. mer vet jag inte vad som händer. ska fixa lite i mitt rum o sånt. vi hörs


-.-



no comments!


baby i likte it

Nu är jag vaken :'(

Fattar inte hur jag lyckas vara vaken nu. kunde inte sova. har samling halv tolv så det var väl bra att jag gick upp nu endå och kan börja tagga till lite.. synd att det bara är träningsmatch ( när börjar serien ??? ) och aa.. men vi kommer vinna ändå :) nej nu ska jag glo teve.


home

Hejhej!

Är hemma nu. Sitter o chattar med mamma på fb.. hon o AK ska ut snart så håller på o driver lite med dom ;) kom hem från elli för ett tag sen. Jag o pappa stannade till på donken o köpte mat åt mig. men nu sitter jag här på golvet o käkar godis :d hehe.. men ska fortästta chatta nu.


@facebook

Aloha..

Sorry för dålig updatering men vårat internet har kraschat men pappa fick en ny data från jobbet typ med internetanslutning så det är brabra(y) ska snart tagga bort till Elli o vad vi ska göra har jag ingen aning om men det blir väl säkert något kul som vanligt :) Aja ska ta något o äta och sen taggar jag :)
puss


snabbt

Hejhej allihopa!

Måste skynda mig för ska ner till bussen om 2 minuter. Skolan idag var okej. kort dag, drog med emelie till centrum, drog hem och nu är jag här. har hunnit byta om och fixa mig på en kvart. rekord :) Snart drar jag o möter Linn sen drar vi på träning. Sen efter är det lagfotografering. Hejdå

i know that u know

Godmorgon!!

Vaknade tjugo över sex och nu är jag klar. Ska gå kvart över så har lite tid kvar att käka frulle. Idag efter skolan skyndar jag mig hem. Sen drar jag på träning, ska kolla med pappa om han kan köra lite målvaktsträning med mig där borta. Iallafall träningen är bara 1 timme lång för att vi ska hinna hem, duscha och fixa oss för sen har vi lagfotografering i Kvarnbergsskolan. Det blir brabra. Vi hörs efter jag har slutat!! puss

Beachgirl.... not

Aloha sweeties :)

Har nyss tränat lite med pappsen. Han skrev ut ett program som var bra för målvakter. Typ magen, ryggen,biceps och såntdär så blir det enklare att vara på tårna. Fråga mig inte varför men ska inte lägga mig i .. bara man får snygg mage till sommaren så ;) Hehe.. Försöker få tag på linn men mina sms levereras inte till henne (?) aja, imorgon är det träning och efter den så äre lagfoto. Kill.Me. nejmen usch, gillar inte lagfoton. Aja vi får väl se hur det går imorgon!!!


ma sistaah :)

Do u know ? ;o

(gjorde bilden i paint för att jag inte har PS på den här datan)
•Jag skulle egentligen vara 97:a (kanske därför jag bara nästan umgås med 97:or? )
•Jag har aldrig provrökt eller druckit(Sporten före skiten)
•Jag skulle haft en lillebrorsa till som skulle varit 2 år nu.(Oskar)
•Jag har spelat fotboll i 9-10 år!

•Jag hatar mina smilegropar.

•Jag spelar i ett av Nordens Sexton bästa lag!

Jag har bara haft ett seriöst förhållande och det varade i 1 år prick! (blev tillsammans på julafton och året efter gjorde vi slut på julafton)

Love

Hejhej :)

Kom nyss hem från skolan. När jag o Mattias stod på busshållplatsen och snackat så kommer en bil och tutar så sjukt äckligt högt och det visar sig att det var evelyn, emelie och evelyns pappa (?) hahahah vet ni hur rädd jag blev ? Stod o skrek typ.. sen får jag ett mess av emelie där det står: HAHAHAHAHAHAH..

skitkul xd Iallafall.. idag blire chilldag, inge plugg!! Najs va. ska börja med att lägga mig i soffan o kolla på DisneyChannel(L)


...

Nu drar jag till Astrid Lindgrens sjukhus.--.- usch.. skiträdd faktiskt! hörs efter skolan

Woupsie

Hahhaha:') Igår så satt jag o mamma o snacka lite. helt plötsligt säger jag att mamma skulle passa i navelpiercing o blablabla.. har alltid trott att jag inte fått ta det men hon sa att om jag tar det så tar hon det.. men hon sa det pga att hon vet att jag aldrig skulle vilja.. men fattar ni vilken förvånad min hon skulle få om jag gjorde det ? hahah.. hon har ju lovat att göra det så aa.. Hehe.. vi får ju se vad som händer, men isf blir det ju inte förens efter sommaren eftersom jag vill bada iår :) Men mer info kommer när jag får reda på´t.

Men somsagt mamma. Har man lovat så har man!

what do i want

Har ju aldrig lixom vågat chansa på att använda magtröjor och sånt. men i sommar kan det ju vara rätt så skönt om man ska dra ut någonstans, skitbra ju. Vi får ju se vad jag ska köpa. hmm...

tired

På fredag så ska jag förmodligen vara med Elli så drar vi till SKHLM o shoppar :) har gjort ett litet collage av saker jag behöver. få se ifall det fortfarande finns i butiken men varför skulle det inte finnas ? ni får en bild i nästa inlägg.

kyss

Gokväll..

Eller inte så gokväll egentligen. för det första, jag fick inte gå på träningen. För det andra ska jag på undersökning imorgon. usch asså!! för det tredje mår jag så sjukt dåligt. är typ deppig. nejmen det känns som jag ska somna fast jag inte är trött.. ska nog ta en alvedon!
Sitter iallafall o kollar teve, som vanligt. Ska snart plugga klart till engelskan och sen så blire chilla för ikv. nej nu ska jag dra puss

That made my day

yesYesYES !!!

Desperate Housewifes är idag *ÄLSKA*. Ville bara säga det :) måste börja plugga nu.
puss

'

Aloha Sweethearts..

Får inte träna idag. Bajs också!! men ska på undersökning imorgon igen så det ska bli skönt att någon specialist kan kolla. tror jag måste magnetröntgas också. :/
The future cup om nåra veckor, om jag missar den chansen. då missar jag mycke

Home

Hemma från träningen nu!!

Vet ni hur kallt det var ? ;o Kom iallafall hem nyss somsagt, i början så kunde inte jag va med på intervallerna så jag jogga nåra varv runt planen istället, också skönt!! Ska snart gå upp o duscha så hörs vi sen (A) 

Jag vill oxå :D

ååh.. Mamma och Anna-Karin har gjort en sak som jag e jätteavis på. ska säkert också göra det snart. Tar en bild så ni får se sen ;)

Tja allihopa :)

Kom nyss hem från skolan, chilldag o flummigt. najs va(?) ska snart på träning, eller ska ta bussen om en timme men aja. Sitter o snackar lite med mamsen. hon tyckte att jag borde göra den där grejen som hon gjorde idag så ska väl försöka fixa det. (y) nejmen nu ska jag äta klart och sen gå upp o byta om.
puss

Godmorgon bloggen.,

Godmorgon Sötisar :')

Vaknade runt sju, gick o duscha och fixa mig och nu är jag klar. najs. ska dra om en kvart ungefär så har gott om tid på mig. Men ska iallafall börja röra mig mot hallen för mina skor tar typ 5 år att knyta. Visstja.. kan ju lägga in hur min vecka kommer se ut :

Måndag: Skola,träning
Tisdag: Skola,träning
Onsdag:Ska på undersökning på morgonen, sen skolan och sen Träffa Elin,Ida o Issa (L)
Torsdag: Skola o kanske träning(beror på vad dom säger på undersökningen)
Fredag: Ska höra ifall Linn eller Elli vill göra något ;)
Lördag: Fotboll(L)
Söndag: -----||-------

OhmyGod

inge lust o blogga idag. bloggar som vanligt imorgon. blogghumöret sjunker!!
Godnatt

sleep tight

Nej hörrni vet ni ?

Ska faktiskt ta o sleepa nu. orkar inte vara uppe längre känns som om ögonen ska falla ihop närsom. Brorsan sitter o tittar när jag skriver också.. *stress* hahah ... nejmen nu måste jag dra...

Oh my god

förlåt för mitt dampinlägg under..

menmen röstat är röstat. Vi får väl hoppas på att eric vinner hela skiten nurå.. Ska snart lägga mig i sängen o försöka sova. ska ju upp tidigt imorgon, runt 10 ? eller något sånt. men vi får se. tror jag kommer va på IP hela dagen faktiskt, eller ska bara se två matcher då men ändå ;) Nej usch o fy o blä vad trött jag är.

vi hörs imorgon babe´s!


:$

ÅÅHHÅHHÅHÅHÅÅHÅHÅHÅHHÅHÅÅH NEJNEJNEJNEJNEJNEJENJENEJNEJEENE asså jag får daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamp.. THE MONIKER SKULLE VUNNIT, seriöst, trist med eric saade som gick vidare. ville ju ha något nytt.. asså vet ni hur mycke damp jag fick. satt o slog brorsan.. ASSÅ ÅÅÅÅÅÅÅÅH NEJNEJNEJNEJ. usch vad jag hatar det här. kommer aldrig mer titta på melodifestivlaen ALDRIG okej kanske nästa år men inte annars!!!!!!!!! :(:(:(:(:(

hehe.. ursäkta för inlägget..


standup

Nu är jag hemma!

Det var skitkul hos Linn !!  När jag kom dit så gick jag linn och jessica(linns syrra) till IP, kolla ifall det var några där, inga roliga men vi körde lite skott ändå, låg o asgarva på gräset. asså dom som träna måste trott att vi va dumma i huvet ;o HAHA har filmat lite också.. hahaha aja asså det var askul. Sen gick vi till coop, larva oss lite, och sen gick vi hem, träffade typ nåra killar påvägen hem som vi stanna o snacka med lite och sen så fortsatte vi hemmåt. Men nu är jag hemma iallfall. Imorgon så åker jag ju till IP igen och kollar när först laget spelar match och sen när brorsan spelar match. hejaheja :) nej nu ska jag käka.
puss

Egoist.

Somsagt för er som kollade videobloggen så ska jag hem till linn snart. Min buss går 14:48 så jag kommer till henne runt 20 över. Sen så stannar jag där ett tag och sen så blir jag säkert hämtad av mamma eller pappa, så åker vi o fixar godis o såntdära.

Imorgonbitti så har det andra laget match så ska åka o glo på dom. hoppas tjejerna vinner, med minst lika mycket som idag:D aja nu ska jag sätta på mig strumpor och sen käka lite. ni får två bilder som är tagna nyss så får ni se hur jag ser ut idag !!



Men snygg chey. Haha gäller o bjudabjudabjuda!!

Utklassning!

Hemma nu. Fyyfaan vilken grym match mina tjejer gjorde. Fick ju typ bollen 0 gånger. eller jo, nåra hemmåtpassar och några markbollar från motståndarlaget. Menmen pinsamt för 95:or att förlora mot 96:or med 10-0 eller hur?men synd att det bara var träningsmatch... aja iallafall,  mer får ni i videobloggen nedan !! :)
Snygg stillbild..

SleepTight.

Har suttit o snackat lite med nåra hela kvällen. Snällt att underhålla mig :)
nej hörrni.. vet ni ? Ska faktiskt ta o sova nu, ska upp tidigt för att köra match. sen när jag kommer hem så ska jag höra ifall Linn vill göra något ? Aja vi får helt enkelt se vad som händer imorgon. Ska försöka ta med mig kameran också till matchen och ta bilder som jag brukar i omklädningsrummet :)
Vi hörs imorgon sötnosar ! :')

att det aldrig tar slut?

förlåt för sån sjuuk dålig updatering ! :'(

Men både igår och i förrgår så försov jag mig och sen när jag kom hem från skolan så har jag varit helt slutkörd. Har ju inte mått bra på hela veckan men orkade inte visa det för då skulle jag behöva stanna hemma o sånt. Mår verkligen skit men aja. Imorogn är det match :D på Segeltorps IP klockan halv elva. kom o kolla om ni inte har något annat för er :'). Ska iallfall mysa ner mig i soffan snart med lite skräp o kolla teve. najs huh?

Slutkörd

Hemma från träning nu. Är grymt frusen. Var så himla kallt ute. Aja ska hoppa in i en varm dusch, käka o sen lägga mig i soffan o vila. vi hörs(a)

Training Time

Drog hem ett tag efter skolan. men min buss går om tio minuter så vi hörs sen när jag kommer hem!

teenage dream

Fattar ni glädjen i mig att jag kan träna imorgon?

Hahaha tror jag aldrig varit så här glad men jag går runt o trallar runt lite.
Nejmen planerna för morgondagen då. Prov i skolan, kan inte ett piss. Drar ner till Ica när vi har slutat och fixar lite mellis, drar tillbaka till skolan, byter om, väntar på att Linn o Vicky ska sluta. drar till träningen och är där tills den slutar(vad annars? ) kommer hem, duschar,käkar och sen så ska jag bloggablogga :D sounds good ? slänger in ett inlägg imorgon när jag vaknar om jag inte försover mig som jag gjorde imorse. P-A-N-I-K. Hehe aja nu ska jag sussa.
puss

Jag ser annorlunda ut på nåt sätt ? ;o have I change ? ;O

Sicksicksicksick

Usch, mår så sjukt illa!

Men det spelar ingen roll för jag ska till skolan ändå imorgon, och sen måste jag på träningen. måstemåste.
Massor av tankar flyger runt i mitt huve.. Hur skare gå på undersökningen nästa vecka? Hur kommer det gå på provet imorgon? Allt är så rörigt, orkar inte. Vill bara uteslta allting o bara köra utan att tänka. Get it? nejmen ska ta o lägga mig i soffan ett tag och varva ner. Pluggar på provet ikv istället orkar verkligen ingenting just nu!

tutut

Godmorgon tänkte jag säga hahhahha.. nejmen Tja(a)

Kom hem från skolan nu tråkig dag. Bara tråkiga lektioner, lite trist sådär. Märkte att nästan alla lärare som vi hade + elever hade huvudvärk? jag o emelie gick o klagade hela dan över det. haha okej inte hela men det kom väl ibland sådär. Ska snart äta bulle :D hahaha random:') nejmen imorgon. hmm imorgon blire chilldag, våran kortaste dag och sen dagen efter är det ju fredag så wihoo =)
Nu måste jag verkligen äta den där bullen :)

ska sova nu

Godnatt !!♥

love is all i nees

Har varit inne ganska länge nu men när vi kom in så hade mamma gjort semlor så hela familjen satt o åt.

Ni har väl inte missat att det är fettisdagen OCH internationella kvinnodagen? fattar inte det där med kvinnodagen egentligen eftersom alla e lika värda men saksamma. Imorgon är det en chill skoldag, och sen drar man hem o pluggish till provet på torsdag. ska börja lite ikväll med det också. Och sen är det Big Brother också va? yesyesyes. Nej men nu ska jag gå ner o se om jag kan hitta på något kul.

going out

drar ut nu ett tag. ska försöka ta lite bilder! om inte så hörs vi sen. puss

Look what I found ;o

Titta vad jag hitta ;o



Två oöppnade FRIDA. Det lönar sig att städa ibland iallafall :)

Somsagt som ni läste ovan så har jag städat, dammsugit och sånt i mitt rum. Känner mig väldigt ren-.- Okej , jag känner mig verkligen inte ren. känner mig smutsig och äcklig? kanske dax för en dusch snart. Först en dusch och sen en kopp te med FRIDA och en semla? Det blir brabra. updaterar sen.

Godmorgon mr sick

Är sjuk idag. woho ellr inte. Vakna med jättehuvud värk och ont i halsen+täppt i näsan. kan ju bara bli bättre.

Sov iallafall helt Ok inatt, vakna nåra gånger men sånt händer. Ska fixa lite frukost o se ifall jag ens kan äta. Idag ska jag bara ligga o sova, eller vila iallafall med typ te koppar runt om mig. måste bli frisk tills på torsdag för då äre träning.


Godnatt.

Gash så trött jag är :o herregud, ska nog sova nu, ska ju ändå upp skittidigt imorgon.

Imorgon efter skolan måste jag skynda mig hem och sen taggar jag till träning. om jag hittar dom där j*k*a shortsen någon gång. :o Inte toppupdatering imorgon heller men något inlägg hinner jag ju slänga in. Vi hörs imorgon sötnosar!
puss

Hemma (a)

Hej alla fina ! :)

Usel updatering sen igår right? får försöka ändra på det. Ska snart käka, pizza(y). Kom nyss hem från träningen iallafall. teori första halvtimmen och sen så stod jag o titta på hela träningen eftersom mitt knä pajar till det lite. men imorgon då jäklar :) haha, nejmen då blire fys för min del så det blir najs ändå(a) Jaha.. imorgon har jag biologiläxa och nästa vecka äre engelska och spanskaprov så ska träna lite nu. höres sen ! ^^

:'(

usch vad jobbigt :'(

Åkte in till sjukhuset med pappa lite snabbt o hälsade på nean som fått lunginflammation. Hatar att se henne såhär. Låg bredvid henne i 1 och en halv timme ungefär medans mamma o pappa åkte hem o lämnade bilarna. sen kom dom tillbaka och när jag var tvungen att säga hejdå så kom tårarna fram hos både mig och nean. bland det svåraste jag gjort. Usch vad jobbigt. kommer tänka på henne hela tiden tills hon kommer hem.

Linnéa, du är en kämpe!♥

Lyckad helg!

Nu kommer updateringen vara uppåt igen :)

Kom till Jessica runt tre? satt lite vid datan, klockan sex kom amanda o nordan. vi satt o åt, skratta,snacka o sånt. Sen kolla vi film, blev vettskrämda(a) Sen tog vi lite bilder, somnade runt halv två tjugo i två? vaknade imorse klockan tio*suck* haha nejmen det var en skitrolig helg!

Nu ska jag iallafall ta en snabbdusch, göra kaffelatte och lägga mig i soffan o glo teve, för det är ju d jag gör bäst! ^^


Godmorgon alla ! (tidsinställt)

Godmorgon! Sitter förmodligen i sängarna nu och ska dra oss mot frukostbordet :) Käkar frukost o fixar oss sen drar vi oss hemmåt. Ingen anning när ja är hemma orkar inte stressa heller så vi får väl se. Nejmen helgen har varit fantastisk så jag är nöjd*happyface*


Tidsinställt Inlägg

Go´kväll kära bloggläsare. Sitter nu förmodligen hemma hos Jessica och hare trevligt, käkar middag o skrattar. Kommer ju hem imorgon så då kan jag updatera lite live! Det blir brabra. Nej nu ska vi dra oss mot soffan o glo film förmodligen. hörs imorgon!

Framme (a)

sitter hemma hos jessica nu. ska ta o hjälpa henne lite nu så hörs vi sen.k


Kisses

Här har ni min outfit för ikväll/idag. Hiss/Diss?
Jeanslegging: Klädettan Svart Linne:GinaTricot Ny Randig tröja: Lindex.

party on our own

Vad är bättre än en lördag när man sitter o fixar sig på rummet och vet att det kommer hända något kul ikv ? haha.. random text men sån är jag (a)

Sitter o lyssnar på musik samtidigt som jag fixar mig, drar till Jessica lite tidiare och hjälper henne lite med saker. Drar väl runt fyra kanske? eller halv fem, inte bestämt än. Kameran ligger på laddning så det lär bli mycke bilder. Nej nu ska jag fortsätta sen ska jag leta reda på lite saker jag ska ha med mig
KYSS.

Två personer som betyder väldigt mycke för mig...

.... är min mormor och morfar!

När vi var hos dom i helgen så berättade mormor hur hon har levt sitt liv. Och förens då fattade jag hur svårt dom har haft det.
För några år sedan när jag var runt 5-6 år kanske så fick mormor en sjukdom. En sjukdom som förändrade hela hennes liv. Hon hade varit stressad jättemycket och kunde därför inte prata, hon fick inte fram några ljud, så levde hon i 8 månader, hon klarade inte av att träffa några i släkten för det skulle bli för stressigt för henne, hon kunde inte gå ut o handla själv för det blev förmycket folk. Under dom 8 månaderna så levde jag för det mesta hos mormor och morfar, och även fast jag var så liten så försökte jag göra allt för dom. Jag satt och pratade teckenspråk med mormor eftersom hon inte kunde tala. Så fort morfar åkte iväg till jobbet så hade jag sagt,
morfar, kan du skriva ditt telefonnummer på en lapp så jag kan ringa om det händer något med mormor.
När mormor berättade det för mig så höll jag tårarna, jag ville gråta men jag kunde inte och jag vet inte varför, men det fanns tårar där som trängde sig ut. Ville inte visa det bara.
Iallfall, för två år sedan så kunde mormor betala själv, hon kunde gå i affärer själv och äntligen träffa släkten samtidigt.
Inte förens NU har jag fattat vad mormor gått igenom, hon har varit en jättestark person och jag försöker åka till henne och morfar så ofta jag kan för att sitta med dom. Nu när mormor äntligen är frisk så har morfar åkt på en sak som jag bara blir ledsen av. Han hjälpte mormor över alltannat och nu har han fått en sjukdom, han är inte värd det. Mormor har inte kört på 10 år. Men nu när morfar mådde sämre så satte sig mormor i bilen och började köra. bara för morfars skull. Ni fattar inte hur mycket dom här två personerna betyder för mig. Dom har förändrat mitt liv så något enormt. Om dom inte vore här så hade inte jag varit jag. Nu har jag kämpat för mormor, nu ska jag fanemej ta o kämpa för morfar också!

Älskar er över alltannat!♥

Gårdagens KvällOutfit!

Jeanslegging:? Vitt linne:GinaTricot Rosa tröja:Gina(fick av Emelie) Armband:? Halsband:? Ring:Fick av fru:*

 



Rolling on the river.

Godmorgon Sötnosar!

Vaknade för ett tag sen, helt okej tid att vakna tycker jag. Sitter i min säng nu o laddar över lite bilder från helgen+gårdagens outfit (kommer i nästa inlägg).
Sitter dock bara i mjukisar o linne så ska byta om sen innan jag börjar åka, orkar inte fixa mig i finkläder xd Iallafall för er som inte fatta vad som händer ikväll så ska jag hem till en fotbollskompis, käka middag när med några andra kompisar, sen blire filmkväll och sova över. Imorgon har jag ingen aning om vad som händer faktiskt! Har Döö tråkigt så ska inte låta det gå ut över er. men i nästa inlägg kommer iallafall gårdagens outfit!!

it´s taken me higher

Hej Alla Världens Bästa Läsare :)

Sitter i soffan nu. Kom hem från farbror för tio minuter sen ? Det var jättetrvevligt där! Åt god mat, satt o garva(bästa humorn) HAHA samtidigt som jag messade med Ida o Anton. Asså min och idas humor är parlamentet humor.. hahaha okej ni fattar inte. Ska iallafall sova tidigt ikv, vakna sent imorgon så blir allt i frid och fröjd. Nej usch vad jag är trött.. när jag går o lägger mig så lägger jag in outfitbilder som jag hade idag så kan ni få se det. puss!

My weekend

Idag: Ska jag ju somsagt vara hemma koppla av lite, prata med mamma om mitt rum!

Lördag: Sover länge, går upp fixar mig o sånt, klockan 6 drar jag somsagt o träffar tjejerna. kommer bli skitkul!! Mycket bilder kan vi ju tillägga också, om jag inte glömmer bort då men det tror jag intee att jag glömmer ^^

Söndag: Fortfarande hemma hos Jessica eftersom vi sover över, vet inte när jag drar hem men ska försöka fixa lite tidsinställda inlägg. brava? :)


Rullar på

Hej alla mänskiga varelser!

Homesweethome :) Nejmen veckan har varit skitrolig faktiskt, snacka i sömnen inatt medans jag var vaken, började snacka om någon Lina :o aja, ikväll ska jag hem till farbror eftersom han fyller år.. Sen imorgon så ska jag på tjejmiddag hos Jessica med några tjejer, ska bli jättetrevligt!

Jaha.. nejmen hur mår ni då? gudomligt, haha.. Nejmen själv mår man bra, sjuukt trött, har vaknat tidigt varje morgon men imorgon blir det till att kunna sova ut o bara njuta :) Vi ska försöka fixa i mitt rum också, måla om o sånt men vet inte om det blir i helgen, ska blinka lite åt mami så får vi se vad som händer.

*charmtroll*

<3


jag är inte död!

Har inte hunnit skriva så mycket och förlåt för det.. men det har blivit lite så nu när jag är i Nynäshamn. men imorgon åker vi hem så då blir det mer updatering!! men nu ska vi kolla ett avsnitt av big brother, sen sätter vi på en film. ska upp tidigt imorgon så det blir väl en tidig kväll !! Är skittrött, hade tydligen somnat med filmfodral under armen inatt .*aauwh* haha. nejmen a, emelie är o tvättar sin ansiktsmask nu så hon kommer väl tillbaka närsom. Vi hörs imorgon""

Movie(a)


Sådär.. äntligen tid för att skriva ett inlägg.. haha eller egentligen inte ska snart sätta på en film men skriver lite snabbt.. hehe tog 3 timmar för mig o emelie att åka tåg, ska egentligen ta 1 timme.. men vad, vi hittade inte xd haha. Sitter iallafall i sängen nu, har nyss haft ansiktsmasker och ska lägga oss o kolla på en film nu. hörs imorgon:')

oh shiit :o gammalgammal.. Hahahahaha


mittbena vs. snebena?

Aloha Amigos :)

Äre bra med er? har fortfarande sjuuk huvudvärk som jag dock också hade igår. Intebra! sitter annars o äter hubbabubba från tub. hahah amerikanskt :) iallafall. vet ni? jag har haft mittbena hela dagen så tänkte visa er några bilder på hur det blev. jag känner mig tråkig i mittbena :o men det passade tydligen min personlighet idag: tråkig!





<3




Hon älskade någon så högt på jorden.
Någon som aldrig sa dem tre små orden.
Hon ville alltid i hans närhet vara.
Han brydde sig inte ignorerade henne bara.
Hon står på vägen och tänker på sin vän.
En bil kommer och hon tänker aldrig mer igen.
Han står vid hennes grav med en ros som är röd.
Ja nu är hon borta nu är hon död.
Han viskar tyst dem tre små orden.
Men nu är hon inte kvar på jorden...


Bye

Fixa min blogg lite. Ser bättre ut nu än vad det gjorde förrut iallafall. ska försöka fixa lite till. Snart ska vi käka, är verkligen skithungrig, och bara för det ropade pappa att det var mat(a) vi höres sen sweetisar!

room raiders

Nu börjar min spakväll. okej driver, klockan är halv fyra. hallåå ? xd Ska hoppa in i ett bad nu, lyssna musik och bara slappa. update u later

josjoh.blogg.se

Väntar på att Emelie ska ringa mig.. ska snacka lite medans vi packar, woho(a) imorgon drar ju vi bortbort. okej till nynäshman men whatever.  nähee, nu sa busungen att jag ska ringa henne.. jaja. Har skittråkigt, bra att veta? kanske ska gå o dö ett tag. Bra idé på väldigt länge, måste fixa mitt stökigaa rum, känns som garderoben ligger på golvet, intebra intebra! ska kolla lite kläder på nätet sen, kanske delar med mig lite till er ? hah.. Nejmen nu ska jag ringa henne osså hörs vi sen!

I need!

*please* ? :D

 


Design påg

nu har jag fått en design på beställning så ska sätta mig och göra en nu!

-.-

Godmorgon.

Kul att man inte fick sova imorse,Linnéa låg ju i min säng inatt så hon tog ju över hela den -.- Aja nu är jag vaken o sitter o tittar på RR. Idag ska jag ju somsagt ha den där mysdagen, men ska nog käka lite frukost nu så hörs vi sen när jag har något o skriva om;)

RSS 2.0