ny blogg med sofiiie :d

Ny blogg med sofie. Klicka HÄR för att komma till den !

( jag vet den ser hemsk ut men vi fixar till det nån dag)


Long day.

hatar att börja alla inlägg..

Kom nyss hem från Elli :) Det var skitkul där. efter skolan så hade jag sällskap med jocke och fredde på bussen, satt o snacka o såntdära ;) sen så drog jag till Elli somsagt, vi gjorde pannkakor ( HAHAH) och sen kolla vi film, och efter filmen kastar hon en hård kudde i mitt ansikte så det blev kuddkrig xd sen följde hon mig till bussen och nu är jag hemma.

Väntar på att pappa o viktor bara ska komma hem -.-.

Imorgon så blire träning, så måste skynda mej hem från skolan o byta om och sånt. och sen efter träningen drar jag hem o duschar,käkar och sen sleepar.

På fredag efter orienteringen med skolan så drar jag hem, duschar, sen drar jag till Elli där min kväll kommer spenderas. Vi kommer kolla film och sånt och sen tror jag att jag sover hos linn och sen på lördagen så spenderas nog dagen med linn :) På söndagen så kanske jag följer med till nynäs eftersom min kusin fyller år men har ingen aning än ;)
ska iallafall gå o ta något o käka nu.
puss


Ny blogg ?

Ska kanske byta blogg...

med sofie i mitt fotbollslag. Frågan är bara vad bloggen ska heta? kommer du på något så kommentera det.


Godmorgon.
Sovit ut riktigt gott, somnade klockan nio igårkväll och vaknade kvart över sex, sitter o äter lite frukost och ska gå o sätta på mig en tjovktröja.
puss


''If nothing goes right, go left''

Se på mig jag är bara fjorton år........


Random..
HEJ ALLIHOPA :D caps lock..

Slutade iallafall tjugo över och nu är jag hemma, sl knasade igen så bussen kom inte fören en halvtimme försent. KUL :') Efter skolan följde jag med filip ner till ica. han skulle köpa något och jag hade ändå inget för mig så jag följde med han :d Haha, han o silas är ju helt störda :'d. Roliga grabbar det. Haha, ska iallafall börja plugga nu. Ska verkligen satsa på skolan och fotbollen. så då kan jag ju lika gärna börja nu ? .


Trollunge

Godermorgon.

Har sovit dåligt inatt, inte bra jossan. Ska gå till bussen om 20 minuter. panik. men är iallafall klar, blev mjukisar och en tunn tröja. hur ska jag klara mig ? det är sjukt kallt ute nu. buää.. ska iallafall kolla ifall jag hittar nåra andra kläder. hah puss


händige jossan... ? !

svar till mamma: Jag mena hemköp.$

Goddagens Maccaflanens

Som jag då brukar säga.. xd, ska snart dra på träning, vet inte när pappa kommer hem , vet ingenting, det ända jag kommer veta är att jag kommer vara där till nio och att det kommer krylla av mygg där borta. Kill me. Usch vad jag hatar dom djuren, säkert dom värsta som finns. är ju supertaggad, woho, eller nåt... Ska iallafall ta och byta om så jag blir klar någon gång. Bättre det än att stressa ihjäl.


Big Brother.


bildbrist

Tja sötnosar :')

Sitter nyduschad i soffan just nu, eller nyduschad men har fortfarande blött hår fast jag duscha för typ två timmar sen.

Matchen idag gick ovanligt bra., även fast vi förlora med 3-2 men vi hade matchen helt klart, bajen hade ju lite humörsvängningar. Jaja, dom är ju såna.

hahahah det hände en sjuuukt pinsam sak för mamma på coop som jag dock inte tänker ta här för då kommer hon mörda mig. nejmen hon lär väl inte bli så glad så det är bäst att jag inte berättar det xd hahahah men herregud, vi skrattar fortfarande xd

Imorgon börjar jjag kvart över nio och slutar.. ingen aning men sen drar jag hem o käkar och sen drar jag på träning, målvaktsträning u know :) sen stannar jag kvar för viktor har målvaktsträning med pappa och då stannar jag kvar o är med lite ;) så nu vet ni vad som händer, och imorgon när jag kommer hem så ska jag plugga lite också så har fullt upp.. ska se ifall jag hinner slänga in något inlägg imorgon annars så hörs vi någon dag ! =)
puss


RSS 2.0