it feel so bad

Tjaaa :d

Pissdålig match idag mot värtan.. usch, inge vidare match.. den glömmer vi nu.
Snart kommer Elli och Jessica hit, sen kommer typ linn, och sen nåra killar. ingen aning om vilka men vi får se då xd vi ska se på film hela kvällen.
Imorgon är det match mot bajen TAGGA.
nej snart kommer dom så måste kila.
puss

tonight im fucking u

hihi tjaa alla söta :)
är på otroligt bra humor.. wonder why :)
När jag kom hem fick jag veta att brorsan hade tagit hål i örat. NICE ! så blev också sugen så ska snart dra ner till centrum och också ta hål. jiiihaa :) haha.. nejmen sen tillbringar jag min natt hos linn. så vi hörs sen :)
puss

Värt ett försök

Omg.. gjorde nyss ett test från emelie, hahaha så sjukt sant !! du ska bara skriva i dom tre killar eller tjejer du gillar och sen så visar den vem som du kommer passa bäst ihop med. värt ett försök !! :)

http://www.secret-loves.com/index.php?test=1945327



don´t talk shit about me.

Ser ni min nya design ?

Tagen från någon designblogg, men vill få ut mina bilder så this i great shit :)
Efter skolan så drog jag o emelie ner till ica och handla kakor :d hahahahha kakmonster, nu sitter jag här och ska snart byta om till träning. Ska se hur det känns eftersom jag är skadad på tre ställen, foten,knät och idag stukade jag handen. vet inte om vi måste åka upp o kolla men vi får se ;)
ska iallafall byta om nu så hörs vi sen. alright.

Check.

Godmorgon snyggisar :)

Vaknade hel, men ställde klockan på snoose i nio minuter. blev klar tjugo över. haha.. snabb eller vad ? orkade inte fixa håret och tog bara pyttelite maskara, done !

Idag efter skolan drar jag hem och sen drar jag på träning, finns väl egentligen inte så mycket mer o säga. men nu ska jag käka frukost iallafall.


Målvakt.

men tjenatjena :'d

Kom nyss hem från IP.. kallt som jag vet inte vad men tur att man hade kompisar som kunde värma en med skratt :) imorgon är det träning och på fredag blire kompisar igen. På lördag blire filmkväll med bästa, eller på fredag och sen på lördag är det ju valborg, fast då ska jag förmodligen vara med bästa kompisarna :d hahah vi får se. kom iallafall hem nu, det var det jag ville säga :)


higher

Hej skriver lite snabbt nurå .:'p

Kom nyss hem från skolan. chilldag. Hade ingen engelska så fick sluta tidigare. Skönt". drog till bareko och hämtade ut den där saken som jag ska visa snart. Ska snart dra till IP där jag kommer vara med linn och kevin hela dagen.. kommer väl andra också, men ska fixa migg lite nu. puss

lite av resan

Göteborg är nog den härligaste staden. alla är så sjuk goa ;)

Vi kom till Hotellet iallafall på fredagen lämnade väskorna och bytte om, sen drog vi på lite träning på heden! Vi körde i en timme kanske, lätt träning var det, sen drog vi hem, bytte om , fixa oss och drog ut till en pizzeria och käka. Efter det gick vi hem, pakcade upp ennu mer, hade samling och sen somna vi.

På lördagen så Vaknade vi kvart i sex, skulle samlas klockan sex för att gå ut på en kvarts promenad, sen gick vi till frukosten ochh efter frukosten skulle vi köra första matchen mot göteborgs bästa lag; västra frölunda. Kom inte ihåg hur det blev i maqtchen men jag kom ihåg att vi spelade riktigt bra. hem och duscha, göra lite frivilligt, käka och sen samling igen för att åka till nästa match. kommer inte ihåg vilka vi mötte men vi förlora ändå.
Åkte hem, duscha och sen käka vi middag, efter det så vila vi och sen firade vi lite med påskmust och skräckfilm, som dock jag, hellan, sofie, och frida skippade. Jag och Sofie drog bort till killarna (brorsans lag) och var där. Tråkiga rum hade dom, hahaha.. men sen drog vi till vårat rum och då blev det roligare. Sen drog dom och vi gick o sov.

Så har det sätt ut nästan alla dagar. på söndagen drog vi till liseberg. var också skitkul, förrutom att jag blev sjuk och drog hem. sen drog jag, sofie o moa ut o köpte glass på donken, då kom hanna,amanda och emelie också och sen så drog vi hemmåt.

På måndagen åkte vi hem. Har varit det svårasste i hela mitt liv. nejmen ville stanna kvar där med laget. Inget kunde ju gå fel där. Ååh. Aja

helgen har iallafall varit underbar ! <3


StekarN

Tjaa ;)

Ligger ute o steker i solen nu. eller det finns typ ingen sol men det är varmt ute så ligger ute o lyssnar lite på musik, smsar med axel och ska se vad frugan gör ;) Sen hoppar jag väl in i duschen och sen får vi se vad som händer.

Har sketatråkigt, mamma drog till jobbet vid tolv, brorsan är också hemma för han har röntgat sitt finger, blablabla.. ska iallafall tagga nu.


Göteborgslåten <3


It´s all about the money

Hemma idag :(

Yea u name it. Är sjuk, men det kommer inte hindra mig för att gå ut o lägga mig i solen lite. Lyssnar iallafall p åmusik nu. Bästa låten som vi drogade i Göteborg. Kommer berätta lite om göteborg också sen när jag har tid. men kan bara berätta en sak. Tack killar för att vi fick vårat straff p.g.a er ;) Hahahah xd


Del 1 från Future Cup.: Resan påväg till Göteborg:

Pastasallad, Festis,Mobil och Headset<3
Laget :)
Andrea (a)
Jag trött och sliten -.-
jag o linn :)
Hanna o Moa (A)
Det var alla bilder från ditresan :) Lägger in bilderna på hotellet när jag har tid :)

Mamma uppdaterade på FB


The Future cup

Så tråkigt att jag har blivit sjuk. Blev ju sjuk i förrgår när vi gick på liseberg, så var ju tvungen att gå hem. Hoppas ingen har blivit smittad bara.


:'(

Hemma från göteborg nu. har blivit sjuk så ska sova nu! updaterar imorgon eller ikväll om jag mår bättre.
puss


Pusse

Om en halvtimme drar jag o pappa till tåget. hörs på måndag ! :*

Grym dag

Idag då :)
Var först på Ip med nåra :) skitkul verkligen, garva hela tiden :') drog sedan till bareko med pappa o brorsan och kolla fotbollsskor och målvaktshandskar.. haha jag o brorsan tog exakt likadana målvaktshandskar. ett par 9,5 :or blev det :) Och ett par skitsköna fotbollsdojjor. najs! drog sedan till centrum med mormor och köpte ett par jeans och tre tröjor (bild får ni senare) sen drog jag till IP igen och var där med Elin,Issa och Elli. För jessica hade dragit hem. sen så drog jag också hem, och då får jag co brorsan varsit stort påskägg var :d (bilder kommer också) det var så mycket godis och jag har inte ätit en enda liten bit. *förvånad* Nej nu kommer bilder.
Jeansen( dock inte från påskägget utan från mormor)
Från påskägget:
Tack så jättemycket mamma och pappa :*
Fick förresten reda på vilka jag ska sova med i götet :) Elli och Linn. wohoooo :d party allt the night.. nejmen bilder kommer efter göteborg. jag updaterar kanske innan jag drar imorgon annars hörs vi på måndag eller tisdag.
Pusss !!

Hotel Gothia Tower *blingbling*


All that she wants

håller fortfarande på o packar.. slnger in lite inlägg ibland så ni ser att jag lever ;)

TAACK :D

min påsk kan ju inte bli bättre. berättar när jag packat klar. hörs snart:*

hahaha emelie

går nu =) hejdå xd

Såhär ser jag ut just nu då...

ful och bara.. aa, allmänt ful.

Highwayman

Erkänn att den här låten piggar upp än :)

Ändrade planer!

Ändrade planer idag;)

Drar till centrum typ runt tre halv fyra med emelie, ska kolla på byxor och tröja. Sen drar jag till Bareko och lämnar in byxor. och sen drar jag på matchen.
Glöm inte frågestunden nåra inlägg ner.

GE MIG!

Lite balla va ? :)

my morning

godmorgon *gääsp*

Vaknade vid nio. SUCK! brorsan väckte mig. aja. bra att jag inte sov bort hela dagen då. Idag hade jag u tänkt att gå ut o sola men när jag vakna så var det regndroppar på mitt fönster.
Ska iallafall snart till bareko och kolla ifall den där saken som jag beställlde har kommit. och sen drar jag vidre till IP där jag ikväll har match. Seriepremiär fast med andralaget, ska bli superkul !!
Imorgon måste jag packa. Eftersomn att jag drar på Fredag. Kommer bli såå kul.
Ska iallafall fortsätta käka nu och sen så ska jag sätta på mig kläder.
puss

It´s not over,

Okej.. jag måste blogga ändå xd men i slutet av varje inlägg så länkar jag frågestunden.. och jag har publicerat frågorna också så ni ser ;) i nästa inlägg kommer ett litet collage av vad jag behöver i vår/sommar :)
ps.. kommer bara slänga in typ 1 inlägg per dag eller något sånt, någon dag kanske jag inte ens slänger in något.

Här kommer ni till frågestunden !

Frågestund

kör en bloggpaus nu under lovet. Men medans så kör vi en frågestund så fråga alla frågor här. Jag publicerar inte förens jag kommer hem från göteborg !

Ha ett trevligt lov så syns vi efter med mycket bättre updatering och bilder.

Åh Hammarby

Hemma nu från träningen

Det var rent utsagt skitjobbigt. Pappa körde hårt med mig på målvaktsträningen och han vet att när jag är irreterad så blir jag mer aggresivare i mål vilket är skitbra, så han försökte ju göra mig irriterad-.- hahah..
Iallafall.. nu spenderas kvällen i soffan med familjen och kollar på bajen. Ligger under med 0-1 men det är bara o kämpa. updaterar senare eller imorgon as usual.
puss

Strong

Nu drar jag på träning.
hejdå datan, och hej muskler :)



snabbt igen..

Heeej :d

Kom nyss hem från IP. har varit där hela dagen. eller från 1 till nu, så det är inte hela dagen men whatever. Ska sanrt dit igen men var tvungen o käka och sen ska jag ju byta om också ;) ska ju träna. men vi hörs mer sen.

we no speak swedish

Ska bara ta lite mascara på mig och fixa håret, sen drar jag ner till IP och träffar sofie. Om det är något så ring eller messa ;)

i like u more then i like me

Godmorgon angels:')

Har smsat frugan nu, vi ska dra till IP idag innan träningen o bara snacka om allt som har hänt medans hon och syrran varit i spanien. Så emelie och hanna smsar väl snart så taggar jag ner dit ;)
Idag på trningen får jag målvaktsträning av pappa, det är ju bara den här träningen och imorgon innan The future cup så han måste hjälpa mig lite med mina svagheter. snällt:)

Efter träningen har jag absolut ingen aning om vad som händer ;o ska prata med lite folk och såntdära. Men jag updaterar sen när jag vet något mer för nu ska jag gå o Käka något.
puss

Svett och tårar!! :*)

Heeej :D

Kom nyss hem från IP.. herregud, som vi har gråtit och skrattat ikväll. först var jag där med elli och linn. sen kom martin , och sen kom jessica. sen kom typ martin,isak,rickard och kevin. Vi körde pricken och sånt. jag linn elli och jessica satt o snacka och sa saker till varandra så vi börja grina.. hahahah samtidigt som vi garva. fast vi skratta inte så mycke så vi grina utan vi grina så mycke så det blev löjligt sen ;) haha.. men nu är allt över. Imorgon fyller Elli syster år. Grattis älskling,. Ska iallafall ta o käka candy nu och lägga mig o kolla en film.
puss

snabbt

Men tjena.

Vaknade nyss av att mami kom in till mig eftersom vi ska dra till matchen klockan elva. updaterar sen om jag hinner när jag har käkat frukost och bytt om.

Snabbt inlägg

Hej alla :')

är sjukt taggad inför matchen imorgon. Serieprämier juu :d och sen på onsdag så ska jag ju köra serieprämier igen med andra laget:D skitkul. astaggad! vi möter ju dom som vi förlora mot i gothia semifinalen. ännu mer taggad. nejmen haha, nu ska jag fixa mitt rum och packa väskan inför imorgon.

Det är vänskap på hög nivå!

fattar du hur mycke du betyder för mig? du behöver inte göra något, du behöver bara vara hos mig. Du betyder något så enormt. Du är min bästavän och det kan ingen ändra på. det är DIG jag litar på, det är DIG jag har roligt med. vi har exakt samma torra humor. Skrattar alltid med dig!! Du får mig alltid att må bra, du vet allt om mig, och det är så skönt att bara skriva till dig utan att du tycker att jag är knäpp. Du tar mig för den jag är, och jag är sjukt glad att du gör det. Du vet hur svårt jag har haft det, med knäet och allt, du fattar krisen som händer för mig varje dag, vare sig du är med mig eller utan mig så tröstar du mig, vare sig du vet det eller inte. för när jag tänkte på dig och våra minnen så mår jag bra igen. Vi är som piff och puff, Knatte och Tjatte. Trollunge vad mycket du betyder för mig. Sitter och gråter när jag skriver den här texten för du förtjänar någon mycke bättre än mig som vän.
Gumman jag älskar dig så mycket så det går inte att beskriva i ord.
Ellinore Hedbeck. Vi lovade att det skulle vara du och jag. Och det ska hålla livet ut !


-hjärtat

Tja igen;)

Sitter ligger just nu på golvet, u name it, ni har ju hört det förrut. Det blev inget städa rummet utan följde med pappa till centrum ist ;)
kan berätta lite kort om helgen: Igår så drog ju ja hem med sofia.. sen på kvällen drog ju vi till Ip och blablabla allting har jag ju redan berättat. sen somnade vi ganska tidigt.. vid tolv kanske? vaknade kvart i tio, kolla skräckfilm, the grudge,House of voices, och Saw 4. Jajja.. sen fixa vi oss och drog till ip. träffade elli,jesper,anton,linn och johanna. Skitkul, körde lite fotboll och sånt. sen kom sofie också så va lite med henne. körde fotboll med nåra andra, satt breve och kolla. blev kissnödiga fast ingen toalett var öppen så där gick vi runt o va kissnödiga.haha

@ at home

Tjena alla igen :')

Kom nyss hem så ska ta och städa mitt rum lite o hoppa in i dusche.. sen får vi se sen vad som händer. men jag updaterar sen när jag har någon att skriva om ;)

<3

godmorgon sötnosar!
sofia här, just nu ligger jag jossan micaela och jessica och kollar på saw 4!
igår hade vi super duper kul, men orkar tyvärr inte förklara.. läs min blogg http://slcn.blogg.se
men nu måste vi springa till bussen snart, jossan får blogga från min mobil sen :)
hahahahhahaha, jag och jossaN! loveu <3

Vidare till IP

Hej alla vänner :0)

sitter just nu hemma hos sofia. vi har nyss fixat oss lite och ska snart dra vidare till IP . blir nog där hela kvällen. najsigt ^ Ville bara updatera lite snabbt så hörs vi kanske ikväll eller imorgon. drar direkt till brorsans match så aa xd

Hem till sofia

åh herregud... satte nyss en isbit i halsen. inte skönt!!

ska iallafall snart fixa mig pytte, sen drar jag hem till Sofia där jag kommer spendera natten. på kvällen kommer det väl några så kollar vi film o busar.. nejmen vi får se vad som händer. håller er updaterade antingen där eller så får ni ett inlägg imorgon.
btw.. kändes konstigt att säga hejdå till alla på praon idag ;o Vi fick franka produkter, deras egna body lotion och sånt, luktar grymt gott. Sen gav Emelie henne ett påskägg som hon hade köpt, men hon sa att det var från båda oss tvä *tack* nej nu ska jag gå upp o switcha kläder, kan ju inte gå i mjukisar ;o

nytt inlägg

Godmooorgon :0)

Vaknade halv ;o kunde somnat om men då skulle chansen vara stor att jag försovde mig så icke sa nicke. Ska snart platta håret för jag somna med fuktigt hår och då blir det jättelockit så måste platta ner det..
Idag efter praon så drar jag o emelie till huddinge c. Kollar lite saker, är där o chillar. Drar hem, lämnar väskan, packar väskan och sen drar jag vidare till Sofia som jag ska sleepa hos :) på Kvällen blire antagligen film med andra pers också =) men nu ska jag fixa mig lite fort så hörs vi sen.:*

facebook@

Men tjena du, ja just du.. haha nej vad töntig jag är

Sitter på golver nu iallafall, mitt nya place. väntar på att klockan ska slå tio för då lägger jag mig antagligen i sängen och sover. asså jag måste verkligen gå o borsta gaddarna och tvätta bort sminket. MEN FÖRST, ska jag äta(L)
Jag längst upp i högra hörnet :)

<3

Jag är målvakt i Stuvsta If´s Damjuniorer. och jag är jääävligt stolt över det!


Who plays with who ?

Men tjaa allihopa :)

Kom nyss hem. Idag vare en riktigt bra dag, nästan inga folk på hotellet så jag o emelie fick sluta lite tidigare, drog ner till centrum för emelie skulle kolla på lite saker, och sen drog vi hem. Ska gå till bussen om en halvtimme så har god tid på mig. har ju träning men ska träffa jejja innan. Så det är coolt.





Jag nyss.






Lollipop

nu drar jag. ska bara fixa det sista. vi hörs sen!

frukostchey.

men godmorgon :)

Vaknade nyss, undra om man kan stanna tiden och sova föralltid. skulle vara rätt skönt nu faktiskt. Ska iallafall platta håret snart för jag ser ut som ett troll i håret. Vi får se vad som händer efter praon idag. Ska ju till jessica men måste ringa henne när vi slutat praoen men jag har inga pengar.
Nu ska jag iallafall platta håret.
puss

länkbyte

www.micaelaemilia.blogg.se
Ska faktiskt gå o lägga mig o sova nu. Mår så fruktansvärt dåligt. har sovit ganska länge nu men ska sova bort det som gör ont.
S L I T E N

Såhär ser jag ut just nu då..

såhär ser jag ut nudå.. mjukisar som jag har gått i hela veckan , dock inte tröjan men min andra hittar jag inte så bara slängde på mig nåt. whatever..
chattar med pontus på facebook nu. Han är underbar den killen. Får mig alltid på gott humör, men usch vad jag är arg och den ''argheten'' går ut över honom.. förlåt* Men mår verkligen inte bra, varken eller.
Jag har inte tid med någonting längre. alla tror att jag ska hinna med allt och att jag är någon himla duracellkanin men jag är inte det. Jag gör allt jag kan på praoen. endå går allt skit. Stressigt till träningen efter när man är hungrig och trött och humöret går ut till alla i laget.. *ännu ett förlåt. är på dåligt humör hela tiden. När jag ska träffa kompisar hinner jag bara träffa nåra och inte fördela så jag träffar alla. Mår så sjukt dåligt över det men ingen verkar fatta det. Vill träffa familjen också som jag inte kunnat göra på jättelänge. Mamma och pappa jobbar, brorsan har träningar när inte jag har det och syrran går på dagis. JAG BEHÖVER FÅ VARA IFRED IBLAND OCKSÅ. utan att alla tjatar hela tiden. jag orkar ju inte det. asså jag orkar verkligen inte mer. snälla, sluta tjata, jag vet att jag har fullt upp men då behöver man ju inte klanka ner på mig ännu mer, för jag orkar inte mer.

Otursdag idag oxå ?

Men tjena snyggingar :)

Kom hem från praoen för ett tag sedan. Skulle dragit till IP men jag tror faktiskt inte att jag orkar:$ Har ju fullt upp på praoen och allt är jättestressigt!! får helt ärligt D A M P på min mobil. Det funkar inte att trycka på ''svara'' när någon ringer så jag måste stänga av och sen ringa upp, men problemet är att jag inte har några pengar. Och sen så funkar det inte att höja o sänka volymen OCH låsa den.. usch, har världens sämsta mobil. köpte den bara för att jag tyckte att den var snygg då.. jaja..
Idag äre somsagt bara en chilldag. inga träningar eller någonting, tråkigt men så äre. Funderar på att typ storstäda mitt rum, fixa i garderoberna och sånt, men mitt andra alternativ är att bara ligga o softa i soffan. Hmm.. svåra alternativ.. driver. klart man väljer att softa, men jag MÅSTE verkligen städa mitt rum.. *suck*
aja.. skare göras så skare.



Grymma är vi :D

*hej vi är bäst*


Hittar ni mig ? :)*blinkblink*

ALLA BILDER FRÅN FJÄLLEN ME FAMILJEN


Rubrik for today

Godmorgon.

Vaknade för en halvtimme sen. K.BRY någon ? Sitter o ska snart käka frukost eftersom att jag ska gå om en kvart så det är nog bäst att jag skyndar lite. :) men vi hörs efter praoen om jag hinner!!

Lite bilder från Helgen

Helgen har varit underbar med världens bästa personer <3 Och nästa helg blir (y)

-

hemma från Ip nu, härlig dag. är på dåligt humör nu. updaterar när jag blir piggare...

Redan midsommar ? ;o

ojOjOJ
Här hemma händer det grejer.. vet inte ens om mamma och pappa kommer komma ihåg dfet imorgon .. xd annakarin dansar runt mamma och pappa som står och kysser varandra i mitten. romantiskt. syrran går runt dom som en majstång och jag o jessica sitter o äter salta pinnar. herregud... hör av mig senare om inte imorgon!
fjällen.. osminkad och bara allmänt ful

behöver er

Hanna och Emelie. Kom hem nu snälla:'(

10 minutes

Aloha..

Ååh, nu är hanna o emme i spanien tror jag *avis* hare bra gullungar i det varma landet ;)

Sitter iallaflal i vardagsrummet med en discokula hängandes i taket, what are words som musik och mamma o pappa som dansar. naw. Jajja.. ska vara social mot gästerna nu.
puss

Head over hills

Godmorgon Snyggingar.

Vaknade runt 11 kanske ? ingen aning. Gick upp o städa mitt rum, bakade och lite såntdära. snacka med elli i tele för ett tag sen och jag ska möta samma gäng som igår, idag igen. Wihoo :D haha. pappa ska ju ha fest här hemma idag också så jag ska inte störa så mycket. Ska ta lite bilder idag med kameran också. funny. Ska iallafall hoppa in i en dusch nu så hörs vi väl senare innan jag drar.
puss

What are Words


Den här låten har så mycket historia bakom sig. Han som sjunger friade till sin tjej och allt var bra, tills hon var med i en bilolycka och blev svårt handikappad. Ni ser i texten att det är skrivet till henne och typ bland dom sista bilderna ser man när hon försöker gå eftersom hon sitter i rullstol efter olyckan!!

tragiskt, men en grymt bra låt!


It´s a little bit funny

trött trött och ännu mer trött.

Så kan man beskriva mig just nu. Herregud, är helt öm i käften, Fortfarande :o jajja.. Drog ju somsagt till IP, va lite med Elli Jessica Linn Peter Martin och Isak, men sen hade dom träning och då kom Sofia och Micaela. Skitkul vare. Haha..

Vad händer nurå ? sitter o käkar, eller har nyss käkat taccos(L) ska snart hjälpa pappa att storstäda eftersom vi ska ha gäster imorgon för att pappa fyller år på söndag. runt 30 gäster så det blir väl bara till att börja städa-.-

Nu ska jag bara fixa lite saker( får lägga in bilderna från fjällen imorgon om jag inte hinner det ikväll) men det ordnar sig.
puss


Party all the night

bild från prao idag.

Tjatja.
Står och fixar mig nu och ska snart tralla bort till IP. var tvungen att åka till bareko innan för att fixa en sak. Ni får veta någon annan dag när jag ska hämta det :) men ska gå snart iallafall så vi hörs väl sen antar jag.
puss

And i know what they say

Bild tagen nyss

Kände att jag behövde ta igen bloggningen lite. Haha, nejmen det var ju längesen jag tog cambilder så tänkte ta en nu, Ska lägga in bilderna från fjällen också. Hahhaha lite sent men somsagt bättre sen än aldrig , men ska försöka att bara ladda upp bilderna och sen får vi väl se vad som ploppar upp :)

Sammanfattning av det mesta

Godmorgon Sömntutor :)

Vaknade tjugo i av att EMELIE ringde mig. haha, skulle haft sovmorgon men aja. Ska iallafall till tandläkaren snart, usch. Somsagt gillar inte det ordet xd
Efter tandisen så åker jag till praoen och är där ett tag, sen drar jag till bareko för jag ska kolla en sak och sen drar jag hem, lämnar väskan och drar o möter aa, alla:) hahah, nejmen det blir väl dom jag brukar vara med, ingen aning om när jag kommer hem, förmodligen sent och sen så drar jag hem, städar rummet och sen imorgon får vi gäster men jag ska dra till IP endå, haha.
Somsagt. Praoen.. Det går väl bra, har inte haft så mycket att göra denna vecka, har mest suttit och snackat med min handledare som också e praktikant, haha. Men idag blire mycke konferenser och mycket folk överhuvudtaget så nu blire lite fart.
Jajjja. vi hörs sen

Nice.

kom hem från magnetröntgen från ett tag sen.

Efter praoen så drog ju jag och emsan till tandläkaren, haha ska dit igen på fredag. Vi snodde såna där tatueringar också så nu har man lite att göra ikväll :) Sen drog jag vidare på magnetröntgen med pappa, ni vet man ligger på en slags säng(bräda) och sen åker man in i en tunnel och måste ligga helt blixtstilla i en halvtimme. Jag råka somna:$ hah, sånt händer men man fick ju ligga o lyssna på musik medans(thevoice<3) och sen så drog jag o pappa hem och snart ska jag på match,  semifinal u know :) updaetrar mer sen.
puss
en sån åkte jag in i.

Vanlig dag al'a jossan

Gokväll =)

Sitter i brorsans rum nu men han vill ha datan så måste skynda mig..
imorgon så slutar jag lite tidigare för jag ska till tandläkaren(som jag fick reda på ikväll att jag skulle till) och sen direkt efter drar jag till magnetröntgen och direkt efter det drar jag till IP och spelar semifinal mot förra årets gothiavinnare*nervös* nejmen vi i laget är grymt taggade så det är bara att ge gärnet!!!!!

men nu ska jag gå o duscha och sen så blire hopp i sängen. ska vakna tidigt imorgon as usual!


old

Godmorgon

godmorgon huddinge.

Gårdagen var väl helt OK på praoen. måste så sjukt illa så visste inte vart jag sklle ta vägen, men jag o emelie fick sluta lite tidigare, då drog jag hem och fixade mig och sen drog jag o vicke på trning. efter den så blev det dusch och käk, u know it.
Ska iallafall gå till bussen om 5 minuter så måste rappa på lite, kör i allafall natural look idag. Haha :)

ily

ville bara säga att Hanna Hedman är den bästa människan på jorden. kan snacka med henne om allting och hon tar mig som jag är. Hon dömer mig inte eller någonting, hon är guldvärd den människan ! <3


second home

Morning Angels.

Jag vaknade klockan tio så håller på o fixa mig. Ska snart dra o träffa brudarna. Måste fixa klart mig först. Blir väl IP som vanligt. nice(y) Sitter o snackar med jejja i tele. Nejmen nu måste jag fixa klart mig. vi hörs sen.
puss

Min dag. tack brudar för underbara timmar med er! :*



finally home..

Min dag har varit GRYM med stora bokstäver :) började med att jag mötte upp elli jessica o linn, vi körde lite fotboll med linns lillasyrra och hennes två kompisar, sen så gick vi iväg o körde lite själva. Kolla på killarnas träning, garvade ihjäl oss, skämde ut oss, aa.. u name it. Sen drog vi till pizzerian där dom flesta satt, vi blev skrämda ,o och sen drog vi vidare till coop där vi checka godis o sånt :) sen drog vi tlil busshållplatsen och mamma kom o körde hem alla. Snällt:')

Imorgon ska jag möta samma gäng igen. vi drar antingen till IP om det är fint väder, annars så drar vi hem till någon o kollar film, jaja, det lär vi väl märka :)

ska iallafall gå o lägga mig i soffan med godispåsen och kolla på mitt favoritprogram :'d. Vi hörs imorgon eller innan jag lägger mig.


vatten

fett skönt att vakna av att det regnar.

hörde regndroppar på fönstret och jag typ neeeeeejo.0 orkar inte med denna dag isf. iallafall efter skolan drar jag hem, lämnar väskan, sen drar jag till ip med Elli,jessica och linn. Kommer bli störtkul. men måste klara igenom skoldagen först. vi hörs inte ikväll för jag lär komma hem sent.

RSS 2.0